Facebook & Twitter

marți, 7 octombrie 2014

Cel mai bun smartphone din 2014

Pentru al doilea an consecutiv, smartphone-ul HTC One (M8) a fost numit cel mai bun de pe piata telefoanelor mobile. Publicatia britanica T3 a decernat premiile anuale pentru cele mai bune gadgeturi din lume in 2014.

Potrivit The Independent, pentru titlul de cel mai bun smartphone s-au mai "batut" modelele iPhone 5S, Samsung Galaxy S5.

Printre celelalte modele care s-au aflat in competitie in acest an s-au aflat Samsung Galaxy Note 3, Nokia Lumia 1020, Huawei Ascend P6, LG G2, Moto G, Sony Xperia Z2, iPhone 5C, OnePlus One si LG G3, conform T3.

Desigur ca iPhone 6 si iPhone 6 Plus nu a participat la acest concurs deoarece a aparut la finele anului 2014.

La categoria "Castile Anului", cursa a fost castigata de Philips Fidelio S2. Beats by Dre, produse de o companie cumparata de Apple cu suma de 2 miliarde de lire sterline, s-au clasat pe locul 2.

Pe langa HTC, un mare castigator este si Sony Playstation 4, care a fost desemnata "Gadgetul Anului", castigand si premiul la categoria "Jocuri".

In cadrul sectiunii "Laptopul sau tableta anului 2014", premiul a fost acordat modelului Apple MacBook Pro cu display Retina.

Televizorul anului a fost incununat Samsung HU8500, iar cea mai buna masina a fost desemnata BMW i3.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu