Facebook & Twitter

duminică, 19 octombrie 2014

Noul iPad Air 2 si iPad Mini 3

iPad Air 2 si iPad Mini 3 au fost prezentate pe 16 octombrie 2014.
Iata ce aduc noile produse.

Apple iPad Air 2


  Noua tableta iPad Air 2 este mai subtire cu 18% fata de iPad Air, fiind prezentata cea mai subtire tableta din lume, cu o grosime de doar 6.1mm. Noua tableta vine in 3 culori: negru, auriu si argintiu.
  Tableta vine cu un design nou si la butoane, eliminand astfel buton de switch pentru Mute.
  Tableta iPad Air 2 vine cu un cren Retina Display de 9.7 inch, cu o rezolutie de 2048 x 1536 pixeli. LCD-ul noii tablete, folia multitouch si panoul frontal sunt lipite, intre ele neputand sa intre aer, imaginile fiind afisate mult mai clar, in comparatie cu modele anterioare de tablete iPad.
  iPad Air 2 vine echipat cu noul procesor A8X de 64 biti, el avand 3 miliarde de tranzistori, avand putere de procesare cu 40% mai mult decat modelul anterior iPad Air. Placa grafica a fost de asemenea imbunatatita, fiind de 2.5 ori mai puternica.
  In noul iPad Air 2, Apple a incorporat si sistemul Touch ID.
  Cu toate acestea, Apple ne garanteaza in continuare o autonomie de 10 ore.

Apple iPad Mini 3


  iPad Mini 3 vine cu un ecran Retina de 7.9 inch cu o rezolutie de 2048 x 1536 pixeli, insa acesta nu beneficiaza de tehnologiile noi folosite pentru fabricarea iPad Air 2. Apple a decis sa incorporeze Touch ID si in noul iPad Mini.
  Apple nu a pus prea mare accent pe noua tableta iPad Mini 3, pentru a focusa lumea pe tableta lor principala iPad Air 2.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu